Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro Janji

Lirik Lagu "Cidro Janji" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan oleh Kuncung Majasem. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Didi Kempot - Cidro Janji

Lirik Didi Kempot - Cidro Janji


Title : Cidro Janji
Artist : Didi Kempot
Songwriter : Kuncung Majasem
Album : The Best of Didi Kempot
Label : Teta Record

Lirik Lagu Cidro Janji


Tanggal siji sasi januari
Ngelingake pamitmu rikolo wengi
Dino ganti dino tak tunggu anggonmu bali
Sing neng kono kowe malah cidro janji

Sumpah setyo sineksen langit lan bumi
Malih wiso sing gawe laraning ati
Pirang pirang wulan suwene aku ngenteni
Sing ning paran kowe malah golek ganti

Loro lorone wong yen di apusi
Dino dino anane peteng ning ati
Tak rewangi ngempet kangen awan wengi
Nanging kowe malah lungo mboh ning endi

Rasaning ati iki koyo keno geni
Kebangeten tak kangeni kowe lali

Sumpah setyo sineksen langit lan bumi
Malih wiso sing gawe laraning ati
Pirang pirang wulan suwene aku ngenteni
Sing ning paran kowe malah golek ganti

Loro lorone wong yen di apusi
Dino dino anane peteng ning ati
Tak rewangi ngempet kangen awan wengi
Nanging kowe malah lungo mboh ning endi

Rasaning ati iki koyo keno geni
Kebangeten tak kangeni kowe lali
Kebangeten tak kangeni kowe ra ngerti

Baca Juga : Lirik Lagu Didi Kempot - Ojo Ping Telu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053