Lirik Dewi Zega - Hang Sing Sun Karepno


Title : Hang Sing Sun Karepno
Artist : Dewi Zega
Songwriter : Miswan Samudra
Label : Samudra Record

Lirik Hang Sing Sun Karepno


ajeg sun ngempet roso
hang nembus ono ring dodo
saat riko ngungkapno roso
jare welas iso welas nang isun

semendal njero ati
bingung sing sun tanggapi
mergo isun ono hang nduweni
sedurunge riko teko nyang isun

ngendek welas riko sun pendem jeru ring dodo
myakne sing ono hang loro
cukup ati iki hang weruh anane roso
welas isun lan riko

duh gusti tolong adoheno
welas hang isun karepno

===INTRO===

semendal njero ati
bingung sing sun tanggapi
mergo isun ono hang nduweni
sedurunge riko teko nyang isun

ngendek welas riko sun pendem jeru ring dodo
myakne sing ono hang loro
cukup ati iki hang weruh anane roso
welas isun lan riko

duh gusti tolong adoheno
welas hang isun karepno

ngendek welas riko sun pendem jeru ring dodo
myakne sing ono hang loro
cukup ati iki hang weruh anane roso
welas isun lan riko

duh gusti tolong adoheno
welas hang isun karepno

Baca Juga : Lirik Lagu Ketampel - Dewi Zega