Lirik Lagu Della Monica - Tanpo Sebab

Lirik Lagu "Tanpo Sebab" dari Della Monica. Lagu ini di ciptakan oleh Koming. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Della Monica - Tanpo Sebab

Lirik Della Monica - Tanpo Sebab


Title : Tanpo Sebab
Artist : Della Monica
Songwriter : Koming
Album : House Music Koyo Langit Ambi Bumi
Label : Khatulistiwa Records

Lirik Lagu Tanpo Sebab


kadung mulo wes dadi karepe
sun sing biso maning paran paran
riko njaluk pisah medot tali roso
wes sing gelem maning mlaku bareng

saktemene isun mageh abot
ngecul riko ilang teko ati
tapi kelendi maning isun sing kuoso
nahan riko mung dadi percumo

remuk rasane nong jerone dodo
mergo isun sing siap riko tinggalno
mandek rasane getih lan ambekan
kerungu riko tego njaluk pisahan tanpo sebab

kadung mulo wes dadi karepe
sun sing biso maning paran paran
riko njaluk pisah medot tali roso
wes sing gelem maning mlaku bareng

saktemene isun mageh abot
ngecul riko ilang teko ati
tapi kelendi maning isun sing kuoso
nahan riko mung dadi percumo

remuk rasane nong jerone dodo
mergo isun sing siap riko tinggalno
mandek rasane getih lan ambekan
kerungu riko tego njaluk pisahan tanpo sebab

remuk rasane nong jerone dodo
mergo isun sing siap riko tinggalno
mandek rasane getih lan ambekan
kerungu riko tego njaluk pisahan tanpo sebab

Baca Juga : Lirik Lagu Mung Ngagumi - Della Monica