Lirik Lagu Cidro Ing Janji (Dan Artinya) - Arya Satria

Lirik Lagu "Cidro Ing Janji" dari Arya Satria. Lagu ini di ciptakan oleh Mafy Keyboard. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cidro Ing Janji (Dan Artinya) - Arya Satria

Lirik Arya Satria - Cidro Ing Janji


Title : Cidro Ing Janji
Artist : Arya Satria
Songwriter : Mafy Keyboard
Label : SR Pro

Lirik Lagu Cidro Ing Janji


Suwe aku ngenteni tekamu
Suwe aku ngenteni jawabmu
Nanging kuciwo sing tak rasakke
Kowe mblenjani janjimu

Suwe aku ngenteni tekamu
Suwe aku ngenteni jawabmu
Nanging kuciwo sing tak rasakke
Kowe mblenjani janjimu

Tak enteni nganti tekan wengi
Tak enteni nganti pitung sasi
Nanging kowe ra ngerteni
Aku malah mbok apusi

Alasanmu wong tuamu ra setuju
Mergo aku anake wong ora mampu
Ora bakal nyenengke uripmu lan atimu

Nanging nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau alasan palsumu
Sejatine neng njero atimu wes ra ono aku

Suwe aku ngenteni tekamu
Suwe aku ngenteni jawabmu
Nanging kuciwo sing tak rasakke
Kowe mblenjani janjimu

Tak enteni nganti tekan wengi
Tak enteni nganti pitung sasi
Nanging kowe ra ngerteni
Aku malah mbok apusi

Alasanmu wong tuamu ra setuju
Mergo aku anake wong ora mampu
Ora bakal nyenengke uripmu lan atimu

Nanging nyatane kowe ngapusi aku
Kabeh mau alasan palsumu
Sejatine neng njero atimu wes ra ono aku
Sejatine neng njero atimu wes ra ono aku

Hooo ..

Baca Juga : Lirik Lagu Tuhan Jaga Cinta Kami - Happy Asmara

Terjemahan Lagu "Cidro Ing Janji" Dalam Bahasa Indonesia


"Ingkar Janji"

Lama aku menanti kedatanganmu
Lama aku menanti jawabanmu
Tapi kecewa yang ku rasakan
Kamu ingkari janjimu

Ku menanti hingga larut malam
Ku menanti hingga tujuh bulan
Tapi kamu tidak pengertian
Aku malah kau tipu

Alasanmu orang tuamu tidak setuju
Karena aku anaknya orang tak mampu
Takkan bisa menyenangkan hidupmu dan hatimu

Tapi nyatanya kamu bohongi aku
Semua itu alasan palsumu
Sebenarnya di dalam hatimu sudah tidak ada aku