Lirik Lagu Aku Kowe Podo Wae - G2B | HipHop

Lirik Lagu "Aku Kowe Podo Wae" dari G2B. Lagu ini merupakan lagu HipHop baru 2018. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Aku Kowe Podo Wae - G2B | HipHop

Lirik G2B - Aku Kowe Podo Wae


Title : Aku Kowe Podo Wae
Artist : G2B
Genre : HipHop Java
Label : Teta Record

Lirik Lagu Aku Kowe Podo Wae


ji ro lu pat mo
aku n'cen wong ndeso
nem tu lu songo
rezekiku kutho
a b c d e
aku kowe podo wae
f g h i j
dadi ojo sok ngece

kabeh menungso neng dunyo kuwi podo wae
ono sing ketok apik lan ketok elek'e
ono sing di paringi sugih lan di paringi kere
dadi ra usah meri karo kancane

Baca Juga : Lirik Lagu G2B - Syair Kidung Cinta