Lirik Lagu Suliyana - Mangkat Maning

Ngeloro ati kang riko ngeloro ati Sabendino riko mulihe bengi Isun curigo nong awak riko Sampek awak isun keronto ronto... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Mangkat Maning - Suliyana


Title : Mangkat Maning
Artist : Suliyana ft Panji G Wangi
Songwriter : Alex Syah
Label : BW Record

Lirik "Mangkat Maning" dari Suliyana ft Panji G Wangi ini di ciptakan oleh Alex Syah dan di distribusikan oleh label BW Records. Berikut cuplikan teks lagunya "Ngeloro ati kang riko ngeloro ati sabendino riko mulihe bengi isun curigo nong awak riko sampek awak isun keronto ronto sun sayang riko ...". Single lainnya dari Suliyana di antaranya Welas Biasa, Sing Biso, Cinderomoto, Bohoso Moto, dan Demenan Maning.

Anda bisa membeli lagu ini lewat media digital seperti iTunes, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian online musik lainnya. Berikut ini adalah selengkapnya Lirik Mangkat Maning - Suliyana ft Panji G Wangi. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Lirik Lagu Mangkat Maning


Ngeloro ati kang riko ngeloro ati
Sabendino riko mulihe bengi
Isun curigo nong awak riko
Sampek awak isun keronto ronto

Sun sayang riko dek sun sayang riko
Sing ono maning wong wadon liyo
Ojo kesusu lan ojo curigo
Mung siji riko gandolane nyowo

Isun sing kuat kang isun sing kuat
Urip keloronan wis tuwuk mesakat
Ojo percoyo dek omonge tonggo
Gawe awak riko tuwas ciloko

Ojo ngaleng kang nawi kepaling
Isun wis weruh riko mangkat maning
Ojo rame dek dadi kembang lambe
Alokendi sun gowo merene

Ngeloro ati kang riko ngeloro ati
Sabendino riko mulihe bengi
Isun curigo nong awak riko
Sampek awak isun keronto ronto

Sun sayang riko dek sun sayang riko
Sing ono maning wong wadon liyo
Ojo kesusu lan ojo curigo
Mung siji riko gandolane nyowo

Isun sing kuat kang isun sing kuat
Urip keloronan wis tuwuk mesakat
Ojo percoyo dek omonge tonggo
Gawe awak riko tuwas ciloko

Ojo ngaleng kang nawi kepaling
Isun wis weruh riko mangkat maning
Ojo rame dek dadi kembang lambe
Alokendi sun gowo merene

Baca Juga : Lirik Lagu Suliyana - Cinderomoto

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053