Lirik Lagu Nella Kharima - Bojo Keplese

Lagu "Bojo Keplese" dari Nella Kharisma ini di ciptakan oleh Husen Kuda. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Title : Bojo Keplese
Artist : Nella Kharisma
Songwriter : Husen Kuda
Genre : Dangdut
Music : OM. Klasika
Album : Best Klasika 1
Label : Sakuranada

Lirik Lagu Bojo Keplese


Wes tak retak retakne
Wes tak takok takokne
Nyatane koncomu do menengae
Tibane kowe preman
Gak doyan penggawean
Sedino dino mung seneng kluyuran

Wes tak tutup tutupi
Wes tak rapet rapeti
Nyatane kowe malah soyo ndadi
Rupo pancene ngganteng
Ketoro katon anteng
Tibane mung gawe endasku puyeng

Ku nyambut gawe
Nggolekne kowe
Tapi kowe malah soyo kleca klece

Macakmu dukun
Mangano sabun
Wis ra kuat ngempet
Aku trimo good bye

Aku wong lanang ngganteng
Iseh akeh sing antri
Prawan rondho ngenteni
Kabeh podo njaluk rabi
Cukupo tak kedepi
Mesti kintel ora bali
Ra percoyo njajalo
Meski wae kowe kegi

Kowe kegedean GR
Nganti koyo wong kentir
Awak kebak tatoan
Gambar nogo gambar ulo
Ulo ulo sawung
Ngakumu yo panggah joko
Ndisik di kandani
Tapi aku ra percoyo

Aku kok pasani
Pati geni telung dino
Ilmu dukun jowo
Mandine tang puluh dino
Nggawe bulu perindu
Ben aku rindu padamu
Sekarang konangan
Terlanjur dadi bojomu

Ku nyambut gawe
Ngolekno kowe
Tapi kowe malah soyo kleca klece

Macakmu dukun
Mangano sabun
Wis ra kuat ngempet
Aku trimo good bye

Aku wong Lanang ngganteng
Iseh akeh sing antri
Prawan rondho ngenteni
Kabeh podo njaluk rabi
Cukupo tak kedepi
Mesti kintel ora bali
Ra percoyo njajalo
Meski wae kowe kegi

Kowe kegedean GR
Nganti koyo wong kentir
Awak kebak tatoan
Gambar nogo gambar ulo
Ulo ulo sawung
Ngakumu yo panggah joko
Ndisik di kandani
Tapi aku ra percoyo

Aku kok pasani
Pati geni telung dino
Ilmu dukun jowo
Mandine tang puluh dino
Nggawe bulu perindu
Ben aku rindu padamu
Sekarang konangan
Terlanjur dadi bojomu

Wes kadong keplese
Opo mending tak tombokne

Baca Juga : Lirik Lagu Nella Kharisma - Pacar Cemburuan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053