Lirik Lagu Balasan Ora Masalah - Via Vallen

Lirik Lagu "Balasan Ora Masalah" dari Boim Ngapak. Lagu ini merupakan balasan dari lagu Ora Masalah yang di nyanyikan oleh Via Vallen. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Balasan Ora Masalah - Via Vallen

Lirik Boim Ngapak - Balasan Ora Masalah


Title : Balasan Ora Masalah
Vocal : Boim Ngapak
Ciptaan : Fauzan Jadid (GuyonWaton)
Lirik : Boim Ngapak
Musik : GMusic Entertainment
Produksi : Jos gandos production

Lirik Lagu Balasan Ora Masalah


Aku pancen salah ngloroni atimu
Janjiku ra bakal ninggal awakmu
Iki wis kebacut janjiku koyo entut
Ninggal lungo ku ming gawe loro
Aku sing salah

Atimu ke iris nanging aku yo mung mringis
Ku gawe kowe nangis mergo atiku koyo linggis
Aku ming gawe gelo lungo karo wong liyo
Koyo klopo cengkir kowe loro aku nyengir

Uripku wis ayem
Jo di pikir gawe puyeng
Uripku wis seneng
Ra ono kowe aku seneng

Tresnoku wis luntur
Koyo sego dadi bubur
Ketimbang gawe atiku ajur

Atimu ke iris nanging aku yo mung mringis
Ku gawe kowe nangis mergo atiku koyo linggis
Aku ming gawe gelo lungo karo wong liyo
Koyo klopo cengkir kowe loro aku nyengir

Uripku wis ayem
Jo di pikir gawe puyeng
Uripku wis seneng
Ra ono kowe aku seneng

Tresnoku wis luntur
Koyo sego dadi bubur
Ketimbang gawe atiku ajur

Uripku wis ayem
Jo di pikir gawe puyeng
Uripku wis seneng
Ra ono kowe aku seneng

Tresnoku wis luntur
Koyo sego dadi bubur
Ketimbang gawe atiku ajur
Ketimbang gawe atiku ajur

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Masalah - Via Vallen