Lirik Lagu Vita Alvia - Salah Cilik


Lirik Lagu Salah Cilik - Vita Alvia


Song title : Salah Cilik
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Hidayati
Genre : Dangdut Banyuwangi
Music : Melon
Label : Samudra Record

Lirik Lagu Salah Cilik


Dudu niat sun ngelarani riko
Dudu niat isun natoni riko
Gedigi mergo sun seru welase
Nong riko sing seru abote

Sing sun kiro riko arep keweton
Gematos ngomong sun arep di maru
Yo wis kebuka lawang atin riko
Ngumbah roso kanggo wong liyo

Salah cilik riko gede gedekno
Omong isun sing tahu riko gatekno
Aran manungso sing luput duso
Isun mung biso njaluk sepuro

Salah cilik riko gede gedekno
Omong isun sing tahu riko gatekno
Aran manungso sing luput duso
Isun mung biso njaluk sepuro

Sing sun kiro riko arep keweton
Gematos ngomong sun arep dimaru
Yo wis kebuka lawang atin riko
Ngumbah roso kanggo wong liyo

Salah cilik riko gede gedekno
Omong isun sing tahu riko gatekno
Aran manungso sing luput duso
Isun mung biso njaluk sepuro

Salah cilik riko gede gedekno
Omong isun sing tahu riko gatekno
Aran manungso sing luput duso
Isun mung biso njaluk sepuro

Salah cilik riko gede gedekno
Omong isun sing tahu riko gatekno
Aran manungso sing luput duso
Isun mung biso njaluk sepuro

Salah cilik riko gede gedekno
Omong isun sing tahu riko gatekno
Aran manungso sing luput duso
Isun mung biso njaluk sepuro

Baca Juga : Lirik Lagu Terlambat Sudah - Vita Alvia

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.