Lirik Nanda Feraro - Seru Kepingine


Title : Seru Kepingine
Artist : Nanda Feraro
Songwriter : Ali PX
Genre : Banyuwangi
Album : Spesial Best Nanda Feraro feat Nella Kharisma
Label : Banyuwangi Record

Lirik Lagu Seru Kepingine


Mageh tah ono masio mung sitik baen
Siso welas riko nong awak iki
Seru kepingine biso isun baleni
Sesandingan koyo wektu mageh demenan

Mulo sun akoni kabeh isun hang nggarai
Sampek riko kelaran ati
Seru kepingine biso isun nebusi
Masio sembah sujud isun lakoni

Kerosone buru saiki
Sakat riko wes duwe ganti
Seru nyesel manggon ring ati
Sampek gering awak mikiri

Mageh ono tah dalan pungkasan
Balikno riko noring pelukan
Masio sun ngerti
Riko wes sing dewekan

Mageh tah ono masio mung sitik baen
Siso welas riko nong awak iki
Seru kepingine biso isun baleni
Sesandingan koyo wektu mageh demenan

Mulo sun akoni kabeh isun hang nggarai
Sampek riko kelaran ati
Seru kepingine biso isun nebusi
Masio sembah sujud isun lakoni

Kerosone buru saiki
Sakat riko wes duwe ganti
Seru nyesel manggon ring ati
Sampek gering awak mikiri

Mageh ono tah dalan pungkasan
Balikno riko noring pelukan
Masio sun ngerti riko wes sing dewekan

Kerosone buru saiki
Sakat riko wes duwe ganti
Seru nyesel manggon ring ati
Sampek gering awak mikiri

Mageh ono tah dalan pungkasan
Balikno riko noring pelukan
Masio sun ngerti riko wes sing dewekan
Masio sun ngerti riko wes sing dewekan

Baca Juga : Lirik Lagu Kangen - Nanda Feraro