Lirik Salsa Kirana - Wes Ra Kuat


Title : Wes Ra Kuat
Artist : Salsa Kirana
Songwriter : Sarah Ema
Label : Global Musik

Lirik Lagu Wis Ra Kuat


Mas opo salahku mas opo dusoku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalne aku
Endi sayangmu

Opo kowe gaya lali mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati ora bakalan mblenjani
Aku ora bakal lali walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji
Kowe dewe sing ngingkari

Mas aku ra iso aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuwat aku tak minggat
Mugo mugo kowe ndang tobat

Mas opo salahku mas opo dusoku
Nyapo mbok selingkuhi aku
Jarene tresnomu mung kanggo awakku
Jebule mbok tinggalne aku
Endi sayangmu

Opo kowe gaya lali mbiyen kowe tau janji
Janji sehidup semati ora bakalan mblenjani
Aku ora bakal lali walaupun ku sampai mati
Kowe dewe sing wes janji
Kowe dewe sing ngingkari

Mas aku ra iso aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuwat aku tak minggat
Mugo mugo kowe ndang tobat

Mas aku ra iso aku ra nompo
Aku sumingkir ae
Mas aku ra kuwat aku tak minggat
Mugo mugo kowe ndang tobat

Baca Juga : Lirik Lagu Welas Riko - Anis Fahira