Lirik Lagu Ngugemi Janji - Nogling S feat Vivi Rosalita

Soroting suryo wus katutup candikolo Rasaning ati soyo tambah nelongso Yen pancen sih tresno ojo mung kirim warto Mung tekamu gawe tombo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Song title : Ngugemi Janji
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S feat Vivi Rosalita
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Ngugemi Janji - Nogling S feat Vivi Rosalita


Lk :
Soroting suryo wus katutup candikolo
Rasaning ati soyo tambah nelongso
Yen pancen sih tresno ojo mung kirim warto
Mung tekamu gawe tombo

Pr :
Wis meh sewindu aku ninggalke sliramu
Nangis atiku yen kepireng swaramu
Senadyan pestine adoh soko netramu
Jenengmu tansah njroning atiku

Lk :
Biyen janji janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati
Pr :
Nganti mati aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani

Lk :
Rino wengi ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali
Pr :
Jroning ati mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji

Lk :
Biyen janji janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati
Pr :
Nganti mati aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani

Lk :
Rino wengi ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali
Pr :
Jroning ati mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S. feat Titis Alisya - Obate Rindu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053