Song title : Ngugemi Janji
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S feat Vivi Rosalita
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Ngugemi Janji - Nogling S feat Vivi Rosalita


Lk :
Soroting suryo wus katutup candikolo
Rasaning ati soyo tambah nelongso
Yen pancen sih tresno ojo mung kirim warto
Mung tekamu gawe tombo

Pr :
Wis meh sewindu aku ninggalke sliramu
Nangis atiku yen kepireng swaramu
Senadyan pestine adoh soko netramu
Jenengmu tansah njroning atiku

Lk :
Biyen janji janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati
Pr :
Nganti mati aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani

Lk :
Rino wengi ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali
Pr :
Jroning ati mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji

Lk :
Biyen janji janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati
Pr :
Nganti mati aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani

Lk :
Rino wengi ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali
Pr :
Jroning ati mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S. feat Titis Alisya - Obate Rindu