Song title : Ngugemi Janji
Songwriter : Nogling S
Artist / Vocal : Nogling S feat Vivi Rosalita
Genre : Dangdut
Album : Tembang Cinta Dandut Koplo
Publisher / Distribution : Rajawali Musik

Lirik Lagu Ngugemi Janji - Nogling S feat Vivi Rosalita


Lk:
Soroting suryo, wus katutup candikolo
Rasaning ati, soyo tambah nelongso
Yen pancen sih tresno, ojo mung kirim warto
Mung tekamu gawe tombo

Pr:
Wis meh sewindu, aku ninggalke sliramu
Nangis atiku yen kepireng swaramu..
Senadyan pestine, adoh soko netramu
Jenengmu tansah njroning atiku..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

reff:
Lk:
Biyen janji, janjimu bakale bali
Tak ugemi tak tulis jroning ati..
Pr:
Nganti mati, aku ora bakal lali
Mung sawiji kangmas sing tak tresnani..

Lk:
Rino wengi, ra kendhat nggonku memuji
Duh wong ayu lekas enggalo bali..
Pr:
Jroning ati, mung tansah ngugemi janji
Duh wong bagus mugo biso nyawiji..

Baca Juga : Lirik Lagu Nogling S. feat Titis Alisya - Obate Rindu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.