Lirik Lagu Sayang 27 (Kepelet Sayang) - Via Vallen

Lirik Lagu Sayang 27 (Kepelet Sayang) - Via Vallen

Lirik Via Vallen - Sayang 27 (Kepelet Sayang)


Title : Sayang 27 (Kepelet Sayang)
Artist : Via Vallen
Songwriter : Koming
Album : OM. Sera Best of Via Vallen
Label : Khatulistiwa Record

Lirik Sayang 27 (Kepelet Sayang)


Sayang tidak bisakah engkau
Seperti yang aku maui
Mencintaiku setulus hati
Takkan lukai hatiku

Manis pancen omongmu
Gawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gula batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep ati
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen di sayang lagi butuh di sentuh
Kok gawe tambal butuh

Aku iki menungso ora klambi
Lek gak butuh tetep nong jero lemari
Aku pengen di sayang aku pengen di cinta
Aku menungso sing nduweni roso

Aku iki menungso ora klambi
Lek gak butuh tetep nong jero lemari
Aku pengen di sayang aku pengen di cinta
Aku menungso sing nduweni roso

Manis pancen omongmu
Gawe awakku ora biso turu
Atiku kelet koyo kepelet
Manut karo opo sing mbok reko

Manis gula batu tak semanis omonganmu
Gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
Tapi opo sing tak delok ning ngarep ati
Tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

Ikhlasno aku lungo ikhlasno aku adoh
Timbang urip nelongso
Lagi kangen di sayang lagi butuh di sentuh
Kok gawe tambal butuh

Aku iki menungso ora klambi
Lek gak butuh tetep nong jero lemari
Aku pengen di sayang aku pengen di cinta
Aku menungso sing nduweni roso

Aku iki menungso ora klambi
Lek gak butuh tetep nong jero lemari
Aku pengen di sayang aku pengen di cinta
Aku menungso sing nduweni roso

Baca Juga : Lirik Lagu Sekar Doyong - Via Vallen

Lorok™
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.