Lirik Via Vallen - Pantai Papuma Dadi Kenangan


Title : Pantai Papuma Dadi Kenangan
Artist : Via Vallen
Songwriter : Dwi Subagio
Album : OM. Sera Vol.2 Egois
Label : DSA Record

Lirik Pantai Papuma Dadi Kenangan


Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Nyawang fotomu
Kroso kangen atiku
Tambah soyo jeru
Ono ning batinku

Aku kelingan nalikane kowe
Arep lungo ninggalke aku
Ning pasir putih tak pendem tresnoku
Nganti kapan sanggup aku ngenteni tekomu

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Pantai Papuma dadi kenangan
Tresnoku iki ora bakal ilang

Gedene ombak segoro
Ning laut kidul watu ulo
Nggawe atiku soyo nelongso
Tresnoku iki wes kok gowo lungo

Baca Juga : Lirik Lagu Kepaling - Via Vallen

Terjemahan Lagu "Papuma Dadi Kenangan" Dalam Bahasa Indonesia


"Pantai Papuma Jadi Kenangan"

Memandang fotomu
Terasa kangen hatiku
Tambah semakin dalam
Ada di batinku

Aku teringat ketika kamu
Hendak pergi meninggalkan aku
Di pasir putih ku pendam cintaku
Sampai kapan sanggup aku menanti kehadiranmu

Pantai Papuma jadi kenangan
Cintaku ini tak akan hilang

Besarnya ombak samudera
Di laut selatan batu ular
Bikin hatiku semakin merana
Cintaku ini sudah kau bawa pergi

Pantai Papuma jadi kenangan
Cintaku ini tak akan hilang

Besarnya ombak samudera
Di laut selatan batu ular
Bikin hatiku semakin merana
Cintaku ini sudah kau bawa pergi

Memandang fotomu
Terasa kangen hatiku
Tambah semakin dalam
Ada di batinku

Aku teringat ketika kamu
Hendak pergi meninggalkan aku
Di pasir putih ku pendam cintaku
Sampai kapan sanggup aku menanti kehadiranmu

Pantai Papuma jadi kenangan
Cintaku ini tak akan hilang

Besarnya ombak samudera
Di laut selatan batu ular
Bikin hatiku semakin merana
Cintaku ini sudah kau bawa pergi

Pantai Papuma jadi kenangan
Cintaku ini tak akan hilang

Besarnya ombak samudera
Di laut selatan batu ular
Bikin hatiku semakin merana
Cintaku ini sudah kau bawa pergi