Lirik Jihan Audy - Kangen Mantan Bojoku


Title : Kangen Mantan Bojoku
Artist : Jihan Audy
Songwriter : Dhani Gumintang
Album : House Bollywood
Label : Sandi Record

Lirik Kangen Mantan Bojoku


Nyapo atiku keroso loro
Nyawang kowe karo wong liyo
Opo pancene aku sek ono roso
Roso kangen lan roso tresno

Aku karo kowe
Wis setahun suwene
Pisah urip dewe dewe

Aku kangen karo mantan bojoku
Suwe ra ketemu hati jadi rindu
Aku kangen karo mantan bojoku
Nanging kangenku iki gur iso ngimpi

Kowe ono sing nduweni

=== INTRO ===

Nyapo atiku keroso loro
Nyawang kowe karo wong liyo
Opo pancene aku sek ono roso
Roso kangen lan roso tresno

Aku karo kowe
Wis setahun suwene
Pisah urip dewe dewe

Aku kangen karo mantan bojoku
Suwe ra ketemu hati jadi rindu
Aku kangen karo mantan bojoku
Nanging kangenku iki gur iso ngimpi

Kowe ono sing nduweni

Aku kangen karo mantan bojoku
Suwe ra ketemu hati jadi rindu
Aku kangen karo mantan bojoku
Nanging kangenku iki gur iso ngimpi

Kowe ono sing nduweni

Baca Juga : Lirik Lagu Pelakor - Jihan Audy

Terjemahan Lagu "Kangen Mantan Bojoku" Dalam Bahasa Indonesia


"Kangen Mantan Kekasihku"

Kenapa hatiku terasa sakit
Melihat kamu dengan orang lain
Apa memang aku masih ada rasa
Rasa kangen dan rasa cinta

Aku dan kamu
Sudah setahun lamanya
Berpisah hidup sendiri sendiri

Aku kangen sama mantan kekasihku
Lama tak bertemu hati jadi rindu
Aku kangen sama mantan kekasihku
Tapi kangenku ini cuma bisa mimpi

Kamu ada yang memiliki