Lirik Lagu Elsa Safira & Demy - Gelombang Asmoro


Song title : Gelombang Asmoro
Songwriter : Nurbayan
Artist / Vocal : Elsa Safira & Demy
Genre : Dangdut
Publisher / Distribution : Aneka Safari Record

Lirik Lagu Gelombang Asmoro


Lk :
Lewat gelombang radio aku krungu swaramu
Banjur kenal kenalan
Kirim kiriman salam njur terus nggol senggolan
Penasaran pengen ngajak ketemuan

Pr :
Lewat gelombang radio aku krungu swaramu
Terus kenal kenalan
Request lagu gelombang asmoro
Lagu sing sering di puter sabendino

Lk :
Umpomo biso aku nggayuh lintang
Kepengen tak petik tak wehno sliramu sayang
Neng kahanane aku durung ngerti slirane
Gelombang radio sing biso dadi gantine

Lk :
Durung suwe nggonku kenalan
Ben kerungu swarane ati tansah tratapan
Penasaran koyo opoto slirane
Isih legan opo wis ono sing nduwe

Pr :
Semono ugo atiku yen kerungu swaramu
Dag dig dug sworo jantungku
Gelombang asmoro ra nyono nuwuhke tresno
Soko sworo ndadekke bungahe roso

Lk :
Umpomo biso aku nggayuh lintang
Kepengen tak petik tak wehno sliramu sayang
Neng kahanane aku durung ngerti slirane
Gelombang radio sing biso dadi gantine

Lk :
Durung suwe nggonku kenalan
Ben kerungu swarane ati tansah tratapan
Penasaran koyo opoto slirane
Isih legan opo wis ono sing nduwe

Pr :
Semono ugo atiku yen kerungu swaramu
Dag dig dug sworo jantungku
Gelombang asmoro ra nyono nuwuhke tresno
Soko sworo ndadekke bungahe roso

Lk :
Umpomo biso aku nggayuh lintang
Kepengen tak petik tak wehno sliramu sayang
Neng kahanane aku durung ngerti slirane
Gelombang radio sing biso dadi gantine

Umpomo biso aku nggayuh lintang
Kepengen tak petik tak wehno sliramu sayang
Neng kahanane aku durung ngerti slirane
Gelombang radio sing biso dadi gantine

Ft :
Lewat radio dadi konco bendinane

Baca Juga : Lirik Lagu Prasasti Asmoro - Nella Kharisma