16 Des 2017
Lirik Lagu Sigar - Nella Kharisma

Judul Lagu : Sigar
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Sigar - Nella Kharisma


Umpomo isun hang salah
Njaluk tulung ngomongo baen
Mergo sun sing biso moco atin riko
Atin riko

Tuwuk sun njaluk sepuro
Cupar riko tanpo bukti hang nyoto
Nuduh isun demen wong liyo
Demen wong liyo

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni
Welas riko ngobong ati

Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

INTRO

Tuwuk sun njaluk sepuro
Cupar riko tanpo bukti hang nyoto
Nuduh isun demen wong liyo
Demen wong liyo

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni
Welas riko ngobong ati

Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Wis sigar rasane ati
Tuwuk isun riko tokari
Koyo dene geni
Welas riko ngobong ati

Wis suwek nong dodo iki
Bolak balik riko tatoni
Mili banyu moto
Nyirami panase ati

Mili banyu moto
Nyirami panase ati