28 Des 2017


Judul Lagu : Pantai Pacitan
Ciptaan : Joklitik
Penyanyi : Joklitik
Genre : Dangdut

Lirik Pantai Pacitan


Aku biyen nate dolan
Dolan neng pantai Pacitan
Kowe ngucapke katresnan
Naliko lungguh jejeran

Dek jaman biyen pacaran
Saiki wes bebarengan
Kutho kang dadi kenangan
Jroning ati tansah kelingan

INTRO

Ombak gede ombake banyu segoro
Ngelengake tresnaku jaman semono
Watu karang seng katut kegowo banyu
Ora ilang tresnaku marang sliramu

Neng pantai Pacitan
Mbiyen sing dadi kenangan
Seprene iseh tansah kelingan

INTRO

Aku biyen nate dolan
Dolan neng pantai Pacitan
Kowe ngucapke katresnan
Naliko lungguh jejeran

Dek jaman biyen pacaran
Saiki wes bebarengan
Kutho kang dadi kenangan
Jroning ati tansah kelingan

INTRO

Ombak gede ombake banyu segoro
Ngelengake tresnaku jaman semono
Watu karang seng katut kegowo banyu
Ora ilang tresnaku marang sliramu

Neng pantai Pacitan
Mbiyen sing dadi kenangan
Seprene iseh tansah kelingan

Neng pantai Pacitan
Mbiyen sing dadi kenangan
Seprene iseh tansah kelingan

Baca Juga : Lirik Lagu Teleng Pacitan - Via Vallen