13 Des 2017
Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Nella Kharisma

Judul Lagu : Ojo Nguber Welase
Ciptaan : Koming
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Ojo Nguber Welase - Nella Kharisma

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

INTRO

Sing usah riko katik ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul mung di gawe gawe
Isun weruh dewek riko suloyo
Isun weruh dewek dung riko mageh demen larene

Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase

Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi welase
Dienggo paran riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi teko nong welase