Lirik Vita Alvia - Mati Pengiling


Title : Mati Pengiling
Artist : Vita Alvia
Songwriter : Prima HP / Wahyu
Album : TATA Lali - Lalian
Label : Aneka Safari Records

Lirik Mati Pengiling


kari kenemenen riko
gudo galuh ati nisun
kurang paran welas isun
sampek mentolo nyio nyio

opo tah wes lali ndane
ambi sumbar janjine bengen
sing bakale riko ngaling
masio akeh gudo moro

tapi saikine paran
riko katot welas hang liyan
opo mati pengiling riko
sampek isun riko lalekno

sun mung biso meteg dodo
nyawang riko ambi wong liyo
saiki ilang kari angenan
janji urip bebarengan

opo tah wes lali ndane
ambi sumbar janjine bengen
sing bakale riko ngaling
masio akeh gudo moro

tapi saikine paran
riko katot welas hang liyan
opo mati pengiling riko
sampek isun riko lalekno

sun mung biso meteg dodo
nyawang riko ambi wong liyo
saiki ilang kari angenan
janji urip bebarengan

saiki ilang kari angenan
janji urip bebarengan

Baca Juga : Lirik Lagu Vita Alvia - Belo Pati