Lirik Lagu Lali Ora Kelingan - Wiwik Arnetha

Tenan aku ra kelingan Padahal aku lagi janjian Mergo di jak mabok konco Karo tetonggo deso... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lali Ora Kelingan - Wiwik Arnetha


Judul Lagu : Lali Ora Kelingan
Ciptaan : -
Penyanyi : Wiwik Arnetha
Genre : Dangdut

Lirik Lali Ora Kelingan - Wiwik Arnetha


Tenan aku ra kelingan
Padahal aku lagi janjian
Mergo di jak mabok konco
Karo tetonggo deso

Sorry aku pancen lali
Mbiyen awakku lagi njanjeni
Tapi tulus dalam hati
Dan tak akan ku ulangi

Janjiku iki beneran
Cintaku untukmu sayang
Rabakal tak nggo dolanan
Wingi aku lali tenan
Mergo ngombeku kakehan
Nganti aku lali dalan

Maafkanlah diriku oh sayang
Aku ini telah kecewakan
Tapi dari lubuk hati yang dalam
Slalu timbul terus rasa penyesalan

Nganti iluhmu netes neng pipi
Nangis awit isuk tekan wengi
Kuwi goro goro aku iki
Mbendinane mung iso nglarani ati

Sayang (aku cen ora kelingan)
Oh sayang (mergo le mabok kakean)
Sayang (aku cen keterlaluan)
Oh sayang sayang

Sorry (ora bakal tak baleni)
I'am sorry (Tenanan ora ngapusi)
Sorry (tresnaku iki mung siji)
I'am sorry sorry

Janjiku iki beneran
Cintaku untukmu sayang
Rabakal tak nggo dolanan

Wingi aku lali tenan
Mergo ngombeku kakean
Nganti aku lali dalan

Maafkanlah diriku oh sayang
Aku ini telah kecewakan
Tapi dari lubuk hati yang dalam
Slalu timbul terus rasa penyesalan

Nganti iluhmu netes neng pipi
Nangis awit isuk tekan wengi
Kuwi goro goro aku iki
Mbendinone mung iso nglarani ati

Nganti iluhmu netes neng pipi
Nangis awit isuk tekan wengi
Kuwi goro goro aku iki
Mbendinone mung iso nglarani ati