Lirik Lagu Kembange Turu (Srepat Srepet) - Vita Alvia

Srepat srepet mlakuku tak ati ati Aku wedi kesrimpet jariku iki Roso deg degan di sawang poro undangan Karo mas Teplex di gandeng ning pelaminan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kembange Turu
Ciptaan : Yon Priyono / ESPC
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Dangdut

Lirik Kembange Turu - Vita Alvia


Srepat srepet mlakuku tak ati ati
Aku wedi kesrimpet jariku iki
Roso deg degan di sawang poro undangan
Karo mas Teplex di gandeng ning pelaminan

Durung tekan anggonku ning pelaminan
Sanggulku ceplok isinku ora karuan
Keringet gembrobyos mripatku berkunang kunang
Sandal selop tak cepot pingin bubaran

Tebu di gawe gulo
Mas Teplex tulungono
Gulo rasane legi
Tulungono bojone iki

INTRO

Aku njerit koyo wong kesurupan
Aku nangis campur roso geregetan
Gulung gulung ning lemah koyo jaran kepang
Bareng ngglundong soko dipan njur kelingan
Nyatane ora tenanan
Aduh aduh kabeh mau jebule kembange turu

INTRO

Srepat srepet mlakuku tak ati ati
Aku wedi kesrimpet jariku iki
Roso deg degan di sawang poro undangan
Karo mas Tadin di gandeng ning pelaminan

Durung tekan anggonku ning pelaminan
Sanggulku ceplok isinku ora karuan
Keringet gembrobyos mripatku berkunang kunang
Sandal selop tak cepot pingin bubaran

Tebu di gawe gulo
Mas Tadin tulungono
Gulo rasane legi
Tulungono bojone iki

INTRO

Aku njerit koyo wong kesurupan
Aku nangis campur roso geregetan
Gulung gulung ning lemah koyo jaran kepang
Bareng ngglundong soko dipan njur kelingan
Nyatane ora tenanan
Aduh aduh kabeh mau jebule kembange turu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053