15 Des 2017
Lirik Lagu Kebacut Kangen - Nella Kharisma

Judul Lagu : Kebacut Kangen
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kebacut Kangen - Nella Kharisma

Senajan aku rung suwe kenal sliramu
Sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
Raino bengi angel merem mripatku
Rabiso turu mergo kebacut kangenku

INTRO

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemu

Senajan aku rung suwe kenal sliramu
Sing tak rasakke tansah kelingan esemu
Raino bengi angel merem mripatku
Rabiso turu mergo kebacut kangenku

INTRO

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemu

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemu