Lirik Lagu Edan Turun - Nella Kharisma

Langit hang dadi saksi Bumi milu nyakseni Suci lan putihe Tulus lan ikhlase Welas sun nyang riko... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Edan Turun - Nella Kharisma


Judul lagu : Edan Turun
Ciptaan : Atang Arthura
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Edan Turun - Nella Kharisma


Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
Tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko

Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
Sing gelem telikas
Nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko nyang riko

INTRO

Langit hang dadi saksi
Bumi milu nyakseni
Suci lan putihe
Tulus lan ikhlase
Welas sun nyang riko

Paran tah paran maning
Hang nggawe atin riko
Magih mangu mangu
Sing gelem telikas
Nompo welas isun

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko nyang riko

INTRO

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko nyang riko

Ngelayung biso isun
Dung sing biso nduweni
Biso sun linglung
Koyo wong edan turun

Serange ati nisun
Serange welas isun
Nemen nyang riko
Nyang riko nyang riko