3 Des 2017


Judul Lagu : Dolanan Geni
Ciptaan : -
Penyanyi : Nita Savana
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Dolanan Geni - Nita Savana


Biyen wes nate tak kandani
Ojo sok seneng dolanan geni
Mergo yen kobong mbebayani
Ajor mumur roso jeroning ati

Wes tak kandani wanti wanti
Ojo sok seneng dolanan ati
Becik di jogo di openi
Roso tresno sing wes nyawiji

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro

INTRO

Biyen wes nate tak kandani
Ojo sok seneng dolanan geni
Mergo yen kobong mbebayani
Ajor mumur roso jeroning ati

Wes tak kandani wanti wanti
Ojo sok seneng dolanan ati
Becik di jogo di openi
Roso tresno sing wes nyawiji

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro

INTRO

Biyen wes nate tak kandani
Ojo sok seneng dolanan geni
Mergo yen kobong mbebayani
Ajor mumur roso jeroning ati

Wes tak kandani wanti wanti
Ojo sok seneng dolanan ati
Becik di jogo di openi
Roso tresno sing wes nyawiji

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro

Sak lumrahe menungso nduwe roso
Roso tresno endah jeroning dodo
Nanging ora keno kanggo sembrono
Mergo tresno biso dadi sengsoro
Mergo tresno biso dadi sengsoro
Mergo tresno biso dadi sengsoro