Lirik Lagu Balasan Aku Kudu Piye - Nella Kharisma

Tresnomu gede nggo sliraku Ning nyatane aku rung bali Najan aku wes ra tau ngabari Nanging kowe setyo tetep ngenteni Gede roso sayangmu iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Balasan Aku Kudu Piye - Nella Kharisma


Judul lagu : Balasan Aku Kudu Piye
Ciptaan : -
Penyanyi : Boim Ngapak
Genre : Dangdut

Lirik Balasan Aku Kudu Piye - Boim Ngapak


Tresnomu gede nggo sliraku
Ning nyatane aku rung bali
Najan aku wes ra tau ngabari
Nanging kowe setyo tetep ngenteni
Gede roso sayangmu iki

Tresnomu gede nggo sliraku
Ning nyatane aku rung bali
Najan aku wes ra tau ngabari
Nanging kowe setyo tetep ngenteni
Gede roso sayangmu iki

Aku dudu lungo ninggalke awakmu
Aku dudu ra gelem dadi bojomu
Ku kerjo mbesuk nggo awakmu

Cintaku takkan mati
Dan tak akan terganti
Sabar dan tetap menanti
Sampai aku kembali

Tresnomu gede nggo sliraku
Ning nyatane aku rung bali
Najan aku wes ra tau ngabari
Nanging kowe setyo tetep ngenteni
Gede roso sayangmu iki

Aku dudu lungo ninggalke tresno awakmu
Kabeh iki tak lakoni iki kabeh nggo sliramu
Aku dudu ra ngerti roso tresnoku iki
Sak tenane kowe tetep setyo ngenteni aku
Pepujane ati teko ming sliramu
Janganlah kau ragu tetap menungguku
Rasa cinta ini takkan pernah pudar
Sampai aku kembali tetaplah kamu cinta kepadaku

Aku dudu lungo ninggalke awakmu
Aku dudu ra gelem dadi bojomu
Ku kerjo mbesuk nggo awakmu

Cintaku takkan mati
Dan tak akan terganti
Sabar dan tetap menanti
Sampai aku kembali

Tresnomu gede nggo sliraku
Ning nyatane aku rung bali
Najan aku wes ra tau ngabari
Nanging kowe setyo tetep ngenteni
Gede roso sayangmu iki

Tresnomu gede nggo sliraku
Ning nyatane aku rung bali
Najan aku wes ra tau ngabari
Nanging kowe setyo tetep ngenteni
Gede roso sayangmu iki

Baca Juga » Lirik Lagu Aku Kudu Piye - Nella Kharisma