13 Nov 2017


Judul Lagu : Welas Rahasia
Ciptaan : Wandra & Firman Peax
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Welas Rahasia - Nella Kharisma


Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

Tresno rahasia biso nggawe ati susah
Ugo iso nggawe seneng
Tresno rahasia biso nggawe ati bungah
Selawase yo tak simpen
Hooo...

INTRO

Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

Aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
Ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
Opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

Tresno rahasia biso nggawe ati susah
Ugo iso nggawe seneng
Tresno rahasia biso nggawe ati bungah
Selawase yo tak simpen
Hooo...

Tresno rahasia biso nggawe ati susah
Ugo iso nggawe seneng
Tresno rahasia biso nggawe ati bungah
Selawase yo tak simpen
Hooo..

Tresno rahasia...