Lirik Lagu Tansah Kelingan - Wulandari

Aku mung tansah kelingan slagamu Pasuryane mencutake Opo maneh yen eling esemane Sak dunyo ra ono tunggale... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tansah Kelingan - Wulandari


Judul Lagu : Tansah Kelingan
Ciptaan : -
Penyanyi : Wulandari
Genre : Campur Sari

Lirik Tansah Kelingan


Aku mung tansah kelingan slagamu
Pasuryane mencutake
Opo maneh yen eling esemane
Sak dunyo ra ono tunggale

Rino wengi mung kedulu atiku
Anane mung kangen rindu
Puloh puloh yen bejane awakku
Kelakon opo sedyaku

Kembang duren
Klenget klenget yen eling dek biyen aduh...
Nalikane lelungguhan ono Balekambang

Tak remet remet drijimu wong bagus
Koyo sumendal jantungku
Karo nyawang banyune kang biru
La kae prahune mlaku

INTRO

Aku mung tansah kelingan slagamu
Pasuryane mencutake
Opo maneh yen eling esemane
Sak dunyo ra ono tunggale

Rino wengi mung kedulu atiku
Anane mung kangen rindu
Puloh puloh yen bejane awakku
Kelakon opo sedyaku

Kembang duren
Klenget klenget yen eling dek biyen aduh...
Nalikane lelungguhan ono Balekambang

Tak remet remet drijimu wong bagus
Koyo sumendal jantungku
Karo nyawang banyune kang biru
La kae prahune mlaku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053