Lirik Lagu Sawangen - Nella Kharisma



Judul Lagu : Sawangen
Ciptaan : Ali PX
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Sawangen - Nella Kharisma


Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Hooo... hooo… hooo...

INTRO

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

INTRO

Opo aku kurang gati
Opo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung ngertine
Yen tresnaku mung karo kowe
Ora ono liyane
Neng atiku mung ono kowe

Hooo... hooo… hooo...

INTRO

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalno bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Koyo gatiku neng kowe
Koyo sayangku neng kowe
Selawase mung karo kowe

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM