Lirik Lagu Nikah Siri - Nella Kharisma



Judul Lagu : Nikah Siri
Ciptaan : Harris Senopati
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Nikah Siri - Nella Kharisma


Nikah siri aku lilo
Senajan bojoku tuo
Sing tak jaluk biso urip mulyo
Nuruti karep wong tuo

Ora nyono ora ngiro
Nikah siri gawe loro
Sing di gadang jebul ora sayang
Aku mung di nggo ampiran

Nangis ing batinku
Kelingan nasib uripku
Gelo aku gelo
Atiku tansah nelongso

Urip mulyo ati susah
Luwih becik aku pisah
Urip dewe tentrem ing uripku
Sak madyo ayem atiku

INTRO

Nikah siri aku lilo
Senajan bojoku tuo
Sing tak jaluk biso urip mulyo
Nuruti karep wong tuo

Ora nyono ora ngiro
Nikah siri gawe loro
Sing di gadang jebul ora sayang
Aku mung di nggo ampiran

Nangis ing batinku
Kelingan nasib uripku
Gelo aku gelo
Atiku tansah nelongso

Urip mulyo ati susah
Luwih becik aku pisah
Urip dewe tentrem ing uripku
Sak madyo ayem atiku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM