Lirik Lagu Kangen Suroboyo - Didi Kempot

Lirik Lagu "Kangen Suroboyo" dari Didi Kempot & Erin. Lagu ini di ciptakan oleh Didi Kempot. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen Suroboyo - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot & Erin - Kangen Suroboyo


Judul Lagu : Kangen Suroboyo
Penyanyi : Didi Kempot ft Erin
Ciptaan : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Kangen Suroboyo


Pr :
Kemulono nganggo selimut tresnamu
Neng Suroboyo tak tunggu tekamu

Lk :
Sing tak sawang neng angkoso
Mung kowe dudu wong liyo

Pr :
Mulio sewengi nemoni aku
Gawanen neng kene roso kangenmu

Lk :
Ngawe awe neng ngimpenku
Mung kowe sing mbedo aku

Pr :
Manggon no neng ngendi
Neng pojok dunyo
Yen kangen mulih mesti teko

Lk :
Dudu suket teki
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo

Pr :
Kemulono nganggo selimut tresnamu
Neng Suroboyo tak tunggu tekamu

Lk :
Sing tak sawang neng angkoso
Mung kowe dudu wong liyo

Pr :
Mulio sewengi nemoni aku
Gawanen neng kene roso kangenmu

Lk :
Ngawe awe neng ngimpenku
Mung kowe sing mbedo aku

Pr :
Manggon no neng ngendi
Neng pojok dunyo
Yen kangen mulih mesti teko

Lk :
Dudu suket teki
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo

Pr :
Mlayuo neng ngendi
Neng pojok dunyo
Yen kangen mulih mesti teko

Lk :
Dudu suket teki
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo