Lirik Lagu Kangen Suroboyo - Didi Kempot



Judul Lagu : Kangen Suroboyo
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Erin
Genre : Dangdut

Lirik Kangen Suroboyo - Didi Kempot ft Erin


Pr :
Kemulono nganggo selimut tresnamu
Neng Suroboyo tak tunggu tekamu

Lk :
Sing tak sawang neng angkoso
Mung kowe dudu wong liyo

Pr :
Mulio sewengi nemoni aku
Gawanen neng kene roso kangenmu

Lk :
Ngawe awe neng ngimpenku
Mung kowe sing mbedo aku

INTRO

Pr :
Manggon no neng ngendi
Neng pojok dunyo
Yen kangen mulih mesti teko

Lk :
Dudu suket teki
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo

INTRO

Pr :
Kemulono nganggo selimut tresnamu
Neng Suroboyo tak tunggu tekamu

Lk :
Sing tak sawang neng angkoso
Mung kowe dudu wong liyo

Pr :
Mulio sewengi nemoni aku
Gawanen neng kene roso kangenmu

Lk :
Ngawe awe neng ngimpenku
Mung kowe sing mbedo aku

INTRO

Pr :
Manggon no neng ngendi
Neng pojok dunyo
Yen kangen mulih mesti teko

Lk :
Dudu suket teki
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo

Pr :
Mlayuo neng ngendi
Neng pojok dunyo
Yen kangen mulih mesti teko

Lk :
Dudu suket teki
Sing gawe loro
Aku ngerti kangenmu neng Suroboyo

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053