11 Nov 2017


Judul Lagu : Hongkong Nyimpen Asmoro
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut

Lirik Hongkong Nyimpen Asmoro - Didi Kempot


Sepi rasane kelingan kowe
Sing neng Hongkong naliko ono kost wp
Pengen ketemu nangis mripatku
Ngempet kangen kangen atiku

Kost wp nyimpen crito
Hongkong sing nyimpen asmoro

Sepi rasane aku neng kene
Turu dewe neng kene semene suwene
Pengen ketemu nangis mripatku
Ngempet kangen tak simpen jroning dadaku

Kost wp nyimpen crito
Hongkong sing nyimpen asmoro

INTRO

Langite mendung udane tibo
Aku bingung yen kowe ra teko teko
Atiku nangis kelingan kowe
Tak enteni rangkulen aku neng kene

INTRO

Sepi rasane aku neng kene
Turu dewe neng kene semene suwene
Pengen ketemu nangis mripatku
Ngempet kangen tak simpen jroning dadaku

Kost wp nyimpen crito
Hongkong sing nyimpen asmoro

INTRO

Langite mendung udane tibo
Aku bingung yen kowe ra teko teko
Atiku nangis kelingan kowe
Tak enteni rangkulen aku neng kene
Tak enteni rangkulen aku neng kene