Lirik Lagu Balasan Ora Jodo - Nella Kharisma

Maafkanku sudah bikin sakit hati Karena cintamu yang tak di restui Tresno iki pancen ming nggo kowe siji Nanging jodo iku ra kudu nduweni... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Balasan Ora Jodo - Nella Kharisma


Judul Lagu : Balasan Ora Jodo
Ciptaan : -
Penyanyi : Boim Ngapak
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Balasan Ora Jodo - Boim Ngapak (Nella Kharisma)


Maafkanku sudah bikin sakit hati
Karena cintamu yang tak di restui
Tresno iki pancen ming nggo kowe siji
Nanging jodo iku ra kudu nduweni

Pangapurane awakku sing ora biso nyanding awakmu dadi bojoku
Mergo awakku di jodohke karo liyane marang bapak ibuku

Aku ngerti atimu pancen keloro loro
Nanging cintaku terhalang restune wong tuo
Mbiyen pancen aku janji bareng nganti bongko
Nyatane saiki aku mbojo ro wong liyo

Aku ming njaluk siji
Ikhlasno aku rabi
Lilo ojo ngedungo
Ngarep tekanku dadi dudo

Karepe ati rabi ro kowe tapi ra di restui akune
Pancen wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen iki pancen dalane abote sing keronto iki
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni

Maafkanku sudah bikin sakit hati
Karena cintamu yang tak di restui
Tresno iki pancen ming nggo kowe siji
Nanging jodo iku ra kudu nduweni

INTRO

Pangapurane awakku sing ora biso nyanding awakmu dadi bojoku
Mergo awakku di jodohke karo liyane marang bapak ibuku

Aku ngerti atimu pancen keloro loro
Nanging cintaku terhalang restune wong tuo
Mbiyen pancen aku janji bareng nganti bongko
Nyatane saiki aku mbojo ro wong liyo

Aku ming njaluk siji
Ikhlasno aku rabi
Lilo ojo ngedungo
Ngarep tekanku dadi dudo

Karepe ati rabi ro kowe tapi ra di restui akune
Pancen wedi mengko di cap anak ra berbakti
Yen iki pancen dalane abote sing keronto iki
Kersane isun baen hang nyonggo ugo ndeweni

Maafkanku sudah bikin sakit hati
Karena cintamu yang tak di restui
Tresno iki pancen ming nggo kowe siji
Nanging jodo iku ra kudu nduweni

Maafkanku sudah bikin sakit hati
Karena cintamu yang tak di restui
Tresno iki pancen ming nggo kowe siji
Nanging jodo iku ra kudu nduweni
Nanging jodo iku ra kudu nduweni

Baca Juga » Lirik Lagu Ra Jodo - Nella Kharisma

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053