Lirik Lagu Anteping Ati - Putri

Kang dadi anteping ati Ajur mumur bakal tak tekati Nyabrango segoro geni Ora wegat labuh tresno suci... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Anteping Ati - Putri


Judul Lagu : Anteping Ati
Ciptaan : -
Penyanyi : Putri
Genre : Campur Sari

Lirik Lagu Anteping Ati


Kang dadi anteping ati
Ajur mumur bakal tak tekati
Nyabrango segoro geni
Ora wegat labuh tresno suci

Ora kroso duh wong bagus
Nggonku mikir ora biso turu
Sawangen awakku kuru
Mergo mikir karo katresnanku

Semune ono sasmito
Rembulane ketutupan mego
Pasemone aweh pratondo
Nandur tresno nemoni rubedo

Sedino koyo setahun
Nganti antu ngenteni tekamu
Opo maneh yen seminggu
Rumangsaku suwene sewindu

INTRO

Kang dadi anteping ati
Ajur mumur bakal tak tekati
Nyabrango segoro geni
Ora wegat labuh tresno suci

Ora kroso duh wong bagus
Nggonku mikir ora biso turu
Sawangen awakku kuru
Mergo mikir karo katresnanku

Semune ono sasmito
Rembulane ketutupan mego
Pasemone aweh pratondo
Nandur tresno nemoni rubedo

Sedino koyo setahun
Nganti antu ngenteni tekamu
Opo maneh yen seminggu
Rumangsaku suwene sewindu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053