Lirik Lagu Tresno Ing Parang Tritis - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Tresno Ing Parang Tritis" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh P. Sudadi. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tresno Ing Parang Tritis - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Tresno Ing Parang Tritis


Judul Lagu : Tresno Ing Parang Tritis
Ciptaan : P. Sudadi
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Tresno Ing Parang Tritis


Biyen aku eling jaman semono
Tresnoku ono pinggir kutho Jogja
Ombak ing parang tritis lan angin segoro
Dadi seksine janjimu lan janjiku

Nyatane kowe ninggalne aku
Tegane kowe nyulayani janji
Ati iki kang nangis wayah udan gerimis
Pengen ketemu kowe yo wong manis

Bocah bagus kowe sing tak tresnani
Bocah bagus kowe sing tau janji
Tresnoku iki ora biso lali
Senajan kowe gawe loro ati

Nek ku eling jaman semono
Kowe karo aku mengikat janji
Janji suci setuluse neng njero ati
Sumpah opo yo mung kowe sing tak tresnani
Demi opo tresno iki sampek tekane pati
Senajan kowe uwes gawe loro ati
Dowone ombak lan angin segoro
Seng uwes dadi seksi tresno lan janji cidro
Bocah bagus tresno iki ra biso lali
Senajan kowe uwes gawe loro ning ati

Biyen aku eling jaman semono
Tresnoku ono pinggir kutho Jogja
Ombak ing parang tritis lan angin segoro
Dadi seksine janjimu lan janjiku

Nyatane kowe ninggalne aku
Tegane kowe nyulayani janji
Ati iki kang nangis wayah udan gerimis
Pengen ketemu kowe yo wong manis

Bocah bagus kowe sing tak tresnani
Bocah bagus kowe sing tau janji
Tresnoku iki ora biso lali
Senajan kowe gawe loro ati

Bocah bagus kowe sing tak tresnani
Bocah bagus kowe sing tau janji
Tresnoku iki ora biso lali
Senajan kowe gawe loro ati