Lirik Lagu Stel Kendo - Nella Kharisma

Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso Pengen uripe mulyo kerjo Pengen akeh duwite magrong magrong omahe Pengen penak uripe mbut gawe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Stel Kendo - Nella Kharisma


Judul lagu : Stel Kendo
Ciptaan : Andy Mbendol
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Stel Kendo - Nella Kharisma


Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Alesane nomer siji kuwi ekonomi
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi
Mulo makaryo uripe di toto
Ra sah podo ngersulo rugi tenogo

Alasane nomer loro harga diri
Kakean ita itu nuruti gengsi
Pengen ra kerjo urip koyo rojo
Lha kowe malah ngopo tambah ra cetho

Wes wes uwes ora usah alesan
Ora usah bimbang intine teko tenang

Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Syalalalala abot sanggane
Kuat di lakoni yen ra kuat tinggal ngopi
Tubruk syahdu
Syalalalala

Mbendino mung sambat wae uwis to lee
Ra sah di nggo panik ndak di kiro kurang piknik
Lemeske pikire
Wanek wanekke
Utangke tanggane

INTRO

Stel kendo ojo stel kenceng
Lemeske wae ojo sepaneng
Di sambi ngopi golek inspirasi
Ra sah kakean atraksi

Stel kendo ojo stel kenceng
Lemeske wae ojo sepaneng
Di sambi ngopi golek inspirasi
Ra sah kakean atraksi

Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe

Pengene sugih bondo ning ra gelem rekoso
Pengen uripe mulyo kerjo
Pengen akeh duwite magrong magrong omahe
Pengen penak uripe mbut gawe