Lirik Lagu Sing Ono Hang Weruh - Nanda Feraro



Judul Lagu : Sing Ono Hang Weroh
Ciptaan : Angga / Echo Samudra
Penyanyi : Nanda Feraro
Genre : Banyuwangi

Lirik Sing Ono Hang Weroh - Nanda Feraro


Kudu sambat nong sopo
Aran ati sing ono hang weruh
Kadung ono nong njero loro
Mergo riko nyimpang nong welas
Hang sun gowo

Kudu sambat nong sopo
Aran ati sing ono hang weruh
Kadung riko dewek sing gelem
Sun sambati ngaboti liyan
Ketimbang isun

Masio sak sabar sabare menungso
Ono batesane ngempet warang
Kadung sing wis kuat sing kuat temenan
Isun biso moro moro ngilang

Isun biso moro moro ngilang
Ngilang teko urip riko

INTRO

Kudu sambat nong sopo
Aran ati sing ono hang weruh
Kadung riko dewek sing gelem
Sun sambati ngaboti liyan
Ketimbang isun

Masio sak sabar sabare menungso
Ono batesane ngempet warang
Kadung sing wis kuat sing kuat temenan
Isun biso moro moro ngilang
Isun biso moro moro ngilang

Masio sak sabar sabare menungso
Ono batesane ngempet warang
Kadung sing wis kuat sing kuat temenan
Isun biso moro moro ngilang

Isun biso moro moro ngilang
Ngilang teko urip riko

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM