Lirik Lagu Podang Kuning - Mega Wati

Isuk awan ning omah wis ora krasan Keluyuran anggoleki seng tak sayang Mubeng mubeng mider anggonku goleki Ora kroso esuk awan nganti wengi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Podang Kuning
Ciptaan : Dhalang Darno
Penyanyi : Mega Wati
Genre : Dangdut

Lirik Podang Kuning


Isuk awan ning omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki seng tak sayang
Mubeng mubeng mider anggonku goleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindek soko kadoan
Sarwo ngoceh deweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duweke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora kendo atiku sansoyo ndodro
Tak sranani tak pikat pulute bendo

INTRO

Isuk awan ning omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki seng tak sayang
Mubeng mubeng mider anggonku goleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang nyawang
Kleyang kleyang tak sawang mencok ning epang
Gegancangan tak rindek soko kadoan
Sarwo ngoceh deweke ngalih pencokan

Ela kae tak jaluk mbok ojo ngece
Podang kuning agawe pikirku koming
Sleret ireng tak sawang katon manise
Ati bungah yen klakon dadi duweke

Ora bakal atiku kegiwang liyan
Yen si podang andudut ati kepranan
Ora kendo atiku sansoyo ndodro
Tak sranani tak pikat pulute bendo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053