Lirik Lagu Pantai Baron - Tasya Rosmala

Lirik Lagu "Pantai Baron" dari Tasya Rosmala. Lagu ini merupakan lagu baru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pantai Baron - Tasya Rosmala

Lirik Tasya Rosmala - Pantai Baron


Judul Lagu : Pantai Baron
Penyanyi : Tasya Rosmala
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Pantai Baron


Gedhene ombak banyu segoro
Ngelingake awaku sing nandang tresno
Kenal sliramu wektu semono
Naliko neng pantai Baron nga Yogjokarto

Rasane koyo melayang
Mabur duwur ono ing awang awang
Rino wengi tansah kelingan
Tresnoku mring kowe ra bakal ilang

Sethithik wae ora biso
Ninggal lungo sedelo tansah kemoto
Yo mung sliramu sing tansah setyo
Sing tak suwun nganti tekaning tuwo
Sing tak roso

Gedhene ombak banyu segoro
Ngelingake awaku sing nandang tresno
Kenal sliramu wektu semono
Naliko neng pantai Baron nga Yogjokarto

Rasane koyo melayang
Mabur duwur ono ing awang awang
Rino wengi tansah kelingan
Tresnoku mring kowe ra bakal ilang

Sethithik wae ora biso
Ninggal lungo sedelo tansah kemoto
Yo mung sliramu sing tansah setyo
Sing tak suwun nganti tekaning tuwo

Sethithik wae ora biso
Ninggal lungo sedelo tansah kemoto
Yo mung sliramu sing tansah setyo
Sing tak suwun nganti tekaning tuwo
Sing tak roso