Lirik Lagu Pantai Baron - Tasya Rosmala



Judul Lagu : Pantai Baron
Ciptaan : -
Penyanyi : Tasya Rosmala
Genre : Dangdut

Lirik Pantai Baron


Gedhene ombak banyu segoro
Ngelingake awaku sing nandang tresno
Kenal sliramu wektu semono
Naliko neng pantai Baron nga Yogjokarto

Rasane koyo melayang
Mabur duwur ono ing awang awang
Rino wengi tansah kelingan
Tresnoku mring kowe ra bakal ilang

Sethithik wae ora biso
Ninggal lungo sedelo tansah kemoto
Yo mung sliramu sing tansah setyo
Sing tak suwun nganti tekaning tuwo
Sing tak roso

INTRO

Gedhene ombak banyu segoro
Ngelingake awaku sing nandang tresno
Kenal sliramu wektu semono
Naliko neng pantai Baron nga Yogjokarto

Rasane koyo melayang
Mabur duwur ono ing awang awang
Rino wengi tansah kelingan
Tresnoku mring kowe ra bakal ilang

Sethithik wae ora biso
Ninggal lungo sedelo tansah kemoto
Yo mung sliramu sing tansah setyo
Sing tak suwun nganti tekaning tuwo

Sethithik wae ora biso
Ninggal lungo sedelo tansah kemoto
Yo mung sliramu sing tansah setyo
Sing tak suwun nganti tekaning tuwo
Sing tak roso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM