Lirik Lagu Megat Tresno - Ki Rudi Gareng

Lirik Lagu "Megat Tresno" dari Ki Rudi Gareng. Lagu ini di ciptakan sendiri oleh Ki Rudi Gareng. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Megat Tresno - Ki Rudi Gareng

Lirik Ki Rudi Gareng - Megat Tresno


Judul lagu : Megat Tresno
Penyanyi : Ki Rudi Gareng
Ciptaan : Ki Rudi Gareng
Genre : Dangdut

Lirik Megat Tresno


Yen kelingan marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit jroning atiku
Jaman biyen biyene aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dek semono sliramu nate prasetyo
Bungah susah di lakoni kanthi lilo
Mulo aku ra ngiro yen sliramu cidro
Ninggal kromo milih karo prio liyo

Jan jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu mung welingku mring sliramu
Ojo tego welaso putro putrimu
Aku wong ora guno popo tur kuciwo
Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso

Yen kelingan marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit jroning atiku
Jaman biyen biyene aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dek semono sliramu nate prasetyo
Bungah susah di lakoni kanthi lilo
Mulo aku ra ngiro yen sliramu cidro
Ninggal kromo milih karo prio liyo

Jan jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu mung welingku mring sliramu
Ojo tego welaso putro putrimu
Aku wong ora guno popo tur kuciwo
Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso
Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso