Lirik Lagu Megat Tresno - Ki Rudi Gareng



Judul lagu : Megat Tresno
Ciptaan : -
Penyanyi : Ki Rudi Gareng
Genre : Dangdut

Lirik Megat Tresno


Yen kelingan marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit jroning atiku
Jaman biyen biyene aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dek semono sliramu nate prasetyo
Bungah susah di lakoni kanthi lilo
Mulo aku ra ngiro yen sliramu cidro
Ninggal kromo milih karo prio liyo

Jan jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu mung welingku mring sliramu
Ojo tego welaso putro putrimu
Aku wong ora guno popo tur kuciwo
Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso

INTRO

Yen kelingan marang sliramu wong ayu
Koyo rinujit rujit jroning atiku
Jaman biyen biyene aku katon opo
Saikine aku iki katon opo

Dek semono sliramu nate prasetyo
Bungah susah di lakoni kanthi lilo
Mulo aku ra ngiro yen sliramu cidro
Ninggal kromo milih karo prio liyo

Jan jane iki mau salahe sopo
Kok nganti sliramu megatake tresno
Ora nyono atiku ugo ora ngiro
Yen saiki uripku banget nelongso

Duh wong ayu mung welingku mring sliramu
Ojo tego welaso putro putrimu
Aku wong ora guno popo tur kuciwo
Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso
Wis tak trimo pasrah karo kang kuwoso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM