Lirik Lagu Kalung Emas - Nella Kharisma

Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Kalung Emas
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Kalung Emas - Nella Kharisma


Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo

Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

INTRO

Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gede roso tresnoku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo

Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053