2 Okt 2017


Judul Lagu : Kabut Putih
Ciptaan : -
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Kabut Putih - Via Vallen


Saben nyawang kabut teko
Mlaku nutup gunung deso
Nreces adem sing tak roso
Ndadekke tepunge tresno

Roso tresno neng awakmu
Saben nyawang kabut mlaku
Sing nutupi gunung deso
Ndadekne ngenese roso

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani

INTRO

Ngenes rasane atiku
Saben nyawang kabut mlaku
Opo kowe nompo aku
Ra ngrusak pager ayumu

INTRO

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani

Aku pingin dadi bojomu
Nanging opo doyoku
Aku opo biso nduweni
Kowe sing tak tresnani
Kowe sing tak tresnani