Lirik Lagu Blitar Banyuwangi - Mega Wati

Lirik Lagu "Blitar Banyuwangi" dari Megawati. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa terbaru 2017. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Blitar Banyuwangi - Mega Wati

Lirik Megawati - Blitar Banyuwangi


Judul lagu : Blitar Banyuwangi
Penyanyi : Mega Wati
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Blitar Banyuwangi


Sumirat kuning suminar
Suryo wanci sore ing terminal Blitar
Koyo koyo nguntapake budalku karo kowe
Menyang Banyuwangi

Gremet gremet miyak dalan
Bus harapan baru mlaku alon alon
Gumrengenge suoro mesin
Soyo keprungu banter ngajak rerikatan

Ing pundakmu aku senden
Atis titis rasaning tyas
Ing sak dalan dalan kowe
Mung elus elus rambutku

Alas pareden kumitir
Minongko seksine lakonku lan kowe
Angete roso tresnamu
Soyo kroso naliko kok aras pipiku

Sumirat kuning suminar
Suryo wanci sore ing terminal Blitar
Koyo koyo nguntapake budalku karo kowe
Menyang Banyuwangi

Gremet gremet miyak dalan
Bus harapan baru mlaku alon alon
Gumrengenge suoro mesin
Soyo keprungu banter ngajak rerikatan

Ing pundakmu aku senden
Atis titis rasaning tyas
Ing sak dalan dalan kowe
Mung elus elus rambutku

Alas pareden kumitir
Minongko seksine lakonku lan kowe
Angete roso tresnamu
Soyo kroso naliko kok aras pipiku