Lirik Lagu Blitar Banyuwangi - Mega Wati



Judul lagu : Blitar Banyuwangi
Ciptaan : -
Penyanyi : Mega Wati
Genre : Dangdut

Lirik Blitar Banyuwangi - Mega Wati


Sumirat kuning suminar
Suryo wanci sore ing terminal Blitar
Koyo koyo nguntapake budalku karo kowe
Menyang Banyuwangi

Gremet gremet miyak dalan
Bus harapan baru mlaku alon alon
Gumrengenge suoro mesin
Soyo keprungu banter ngajak rerikatan

Ing pundakmu aku senden
Atis titis rasaning tyas
Ing sak dalan dalan kowe
Mung elus elus rambutku

Alas pareden kumitir
Minongko seksine lakonku lan kowe
Angete roso tresnamu
Soyo kroso naliko kok aras pipiku

INTRO

Sumirat kuning suminar
Suryo wanci sore ing terminal Blitar
Koyo koyo nguntapake budalku karo kowe
Menyang Banyuwangi

Gremet gremet miyak dalan
Bus harapan baru mlaku alon alon
Gumrengenge suoro mesin
Soyo keprungu banter ngajak rerikatan

Ing pundakmu aku senden
Atis titis rasaning tyas
Ing sak dalan dalan kowe
Mung elus elus rambutku

Alas pareden kumitir
Minongko seksine lakonku lan kowe
Angete roso tresnamu
Soyo kroso naliko kok aras pipiku

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053