Lirik Lagu Bingung - Arif Kurniawan



Judul Lagu : Bingung
Ciptaan : -
Penyanyi : Arif Kurniawan
Genre : Pop Java

Lirik Bingung


Opo pancen iki wis dadi dalanku
Nglakoni tresno suci mung di larani
Kabeh panyuwunmu wis tak turuti
Nanging tetep aku mbok apusi

Seminggu rasane koyo setahun
Nanging tresnomu sing gawe aku bingung
Bingung nuruti lan bingung ngancani
Terus gawe gelone ati

INTRO

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso amung sedelo

Bebasan kon nunggu setyomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung gawe aku bingung

INTRO

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso amung sedelo

Bebasan kon nunggu setyomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung gawe aku bingung

Pancene kowe ra iso
Nggowo tresno wis mesti loro
Seneng ati sing tak roso amung sedelo

Bebasan kon nunggu setyomu
Ra ono sing biso di tuju
Nulung malah kepenthung gawe aku bingung

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053