Lirik Lagu Yolanda - Didi Kempot

Dek wingi kowe teko ngancani aku Aku ora percoyo krungu rayuanmu Esem guyumu nentremke aku Yolanda... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Yolanda - Didi Kempot


Judul Lagu : Yolanda
Ciptaan : Dhodi Kangen
Lirik : Didi Kempot / Iksan Arepas
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Yolanda - Didi Kempot


Dek wingi kowe teko ngancani aku
Aku ora percoyo krungu rayuanmu
Esem guyumu nentremke aku
Yolanda

Sangumu tresno sing gede sak donya
Atiku wes ngerti sepiro tresnane
Opo kowe ra kroso roso sing neng dodo
Yolanda

Aku ngenteni neng dalan sing wingi
Kangene atiku pingin di kancani
Nengopo kowe telat kowe terlambat
Yolanda

Kesel atiku ngenteni tekamu
Aku wis ra kuat nglangkahke sikilku
Kangen atiku pingin ketemu
Yolanda

Kowe neng ngendi ojo ngapusi
Karo sopo kowe dek bengi
Kowe neng ngendi nengopo lali
Neng kene aku ngenteni
Kowe turu ono ngendi

INTRO

Aku ngenteni neng dalan sing wingi
Kangene atiku pingin di kancani
Nengopo kowe telat kowe terlambat
Yolanda

Kesel atiku ngenteni tekamu
Aku wis ra kuat nglangkahke sikilku
Kangen atiku pingin ketemu
Yolanda

Kowe ra teko kowe karo sopo
Dek bengi kowe karo sopo
Kowe neng ngendi kok malah lungo
Neng kene aku ngenteni
Kowe ora teko teko

Kowe neng ngendi ojo ngapusi
Karo sopo kowe dek bengi
Kowe neng ngendi nengopo lali
Neng kene aku ngenteni
Kowe turu neng ngendi

Kowe ra teko kowe karo sopo
Dek bengi kowe karo sopo
Kowe neng ngendi kok malah lungo
Neng kene aku ngenteni
Kowe ora teko teko

Yolanda