Lirik Lagu Wes Wani Perih - Nella Kharisma



Judul lagu : Wes Wani Perih
Ciptaan : Bayu G2B
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Wes Wani Perih - Nella Kharisma


Kowe ngopo to nggawe atiku loro terus
Kowe iki berubah
Sak plok e kenal karo kae
Opo salahku
Opo kowe wis ra sayang karo aku
Tresnamu sing mbiyen wis ilang
Kowe dudu koyo wong sing tak kenal
Mung perih sing tak rasakke
Saiki mending awake dewe bubar
Tak dongakke mugo kowe bahagia
Karo wong sing kok sayangi

Gandeng karo kowe
Nggawe uripku nelongso
Kudu wani perih awakku iki
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati
Amergo seneng mblenjani janji
Ra tau biso ngerteni

Koyo ketiban ondo
Wis loro malah kok sio sio
Opo kowe cen sengojo
Amergo wes ono wong liyo

Gandeng karo kowe
Nggawe uripku nelongso
Kudu wani perih awakku iki
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati
Amergo seneng mblenjani janji
Ra tau biso ngerteni

Mbiyen tresnoku mung siji iku kowe
Mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe
Mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
Nanging saiki wis ilang mergo kowe

Mbiyen jarene setyo sehidup semati
Nanging nyatane kowe mblenjani janji
Tresno suciku iki ra tau mbok ngerteni
Malah kowe seneng nggawe loroning ati

Gandeng karo kowe
Nggawe uripku nelongso
Kudu wani perih awakku iki
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati
Amergo seneng mblenjani janji
Ra tau biso ngerteni

Opo aku kudu nggolek wong sing iso ngerteni
Nek pancen kowe wis ora gelem peduli
Slama iki aku sing njogo tresnoku kang suci
Malah tok balas nglarani ati nggawe tangis ati iki

Ibarat air susu kau balas air tuba
Smakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
Sudah cukuplah sudah kita akhiri saja
Mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua

Gandeng karo kowe
Nggawe uripku nelongso
Kudu wani perih awakku iki
Sak bendino mung tansah nggawe loroning ati
Amergo seneng mblenjani janji
Ra tau biso ngerteni

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM