Lirik Lagu Ujian Tresno - Lena Laksita

Yen kelingan atiku nelongso Nyawang sliramu sing wes ora tresno Saben dino aku kok gawe gelo Katresnanku saiki wes mbok lalekno... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ujian Tresno - Lena Laksita


Judul Lagu : Ujian Tresno
Ciptaan : Nuryadi Notokaryo
Penyanyi : Lena Laksita
Genre : Dangdut

Lirik Ujian Tresno - Lena Laksita


Yen kelingan atiku nelongso
Nyawang sliramu sing wes ora tresno
Saben dino aku kok gawe gelo
Katresnanku saiki wes mbok lalekno

Opo pancen wes garise pesthen
Yen wong jujon iku wis ora kajen
Saben dino aku kok gawe gelo
Katresnanku mbok padakno wanito liyo

INTRO

Limang tahun anggonku bebrayan
Limang tahun wes andum katresnan
Kabeh mau wes dadi ujian
Kabeh mau ujian katresnan

Wiwit biyen tekan akhir jaman
Kapan wektu ora luput pacoban
Kabeh mau wes dadi ujian
Ojo nganti kalah godhone s#tan

INTRO

Yen kelingan atiku nelongso
Nyawang sliramu sing wes ora tresno
Saben dino aku kok gawe gelo
Katresnanku saiki wes mbok lalekno

Opo pancen wes garise pesthen
Yen wong jujon iku wis ora kajen
Saben dino aku kok gawe gelo
Katresnanku mbok padakno wanito liyo

INTRO

Limang tahun anggonku bebrayan
Limang tahun wes andum katresnan
Kabeh mau wes dadi ujian
Kabeh mau ujian katresnan

Wiwit biyen tekan akhir jaman
Kapan wektu ora luput pacoban
Kabeh mau wes dadi ujian
Ojo nganti kalah godhone s#tan