Lirik Lagu Trenggalek Nyimpen Tresno - Didi Kempot

Lirik Lagu "Trenggalek Nyimpen Tresno" dari Didi Kempot. Lagu ini di ciptakan oleh Didi Kempot - Harsono. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Trenggalek Nyimpen Tresno - Didi Kempot

Lirik Didi Kempot - Trenggalek Nyimpen Tresno


Judul Lagu : Trenggalek Nyimpen Tresno
Penyanyi : Didi Kempot
Ciptaan : Didi Kempot - Harsono
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Trenggalek Nyimpen Tresno


Limang tahun suwene tekan saiki
Neng kutho Trenggalek tak enteni
Ra kepingin golek ra kepingin ganti
Nganti tuwek mung kowe sing tak tresnani

Sing tak suwun jo nganti cidro ing janji
Tresnanono aku tekaning pati
Ojo nganti luntur ojo nganti ajur
Ngelingono janjimu neng pantai Prigi

Blarak godong kambil garing kebakar srengenge
Keno angin wis adoh soko glugune
Rasane ra penak wong yen urip dewe
Rino wengi neng ati kelingan wae

Watu watu karang sing ono tengah segoro
Sing tak sawang seprene isih neng kono
Putih ora malih koyo roso tresno
Sing neng atiku mung kowe dudu wong liyo

Sing tak suwun jo nganti cidro ing janji
Tresnanono aku tekaning pati
Ojo nganti luntur ojo nganti ajur
Ngelingono janjimu neng pantai Prigi

Blarak godong kambil garing kebakar srengenge
Keno angin wis adoh soko glugune
Rasane ra penak wong yen urip dewe
Rino wengi neng ati kelingan wae

Watu watu karang sing ono tengah segoro
Sing tak sawang seprene isih neng kono
Putih ora malih koyo roso tresno
Sing neng atiku mung kowe dudu wong liyo

Sing tak suwun jo nganti cidro ing janji
Tresnanono aku tekaning pati
Ojo nganti luntur ojo nganti ajur
Ngelingono janjimu neng pantai Prigi
Ngelingono janjimu neng pantai Prigi