Lirik Lagu Siso Siso Tresno - Didi Kempot

Yen tak sawang mripatmu Rasane nangis batinku Koyo ngimpi sing tak roso Aku ora percoyo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Siso Siso Tresno
Ciptaan : -
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Siso Siso Tresno - Didi Kempot


Yen tak sawang mripatmu
Rasane nangis batinku
Koyo ngimpi sing tak roso
Aku ora percoyo

Kelingan mbiyen
Naliko pisah

Yen ketemu sliramu
Rasane bingung uripku
Yen tak sawang mripatmu
Rasane nangis batinku

INTRO

Sak suwene aku duwe nyowo
Ning atiku yo isih ono tresno
Ning atimu opo isih ono
Roso tresno koyo sing tak roso

Siso siso tresno
Ning jero dodo

Yen ketemu sliramu
Rasane bingung uripku
Yen tak sawang mripatmu
Rasane nangis batinku

INTRO

Sak suwene aku duwe nyowo
Ning atiku yo isih ono tresno
Ning atimu opo isih ono
Roso tresno koyo sing tak roso

Yen ketemu sliramu
Rasane bingung uripku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053