Lirik Lagu SARTI (Sarangan - Maospati) - Didi Kempot

Godong garing cemoro tlogo Sarangan Ngelingke wong sing lali katresnan Montang manting suwene meh sewulan Ngubengi kutho Magetan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu SARTI (Sarangan - Maospati) - Didi Kempot


Judul Lagu : SARTI (Sarangan - Maospati)
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : John Mbarat
Genre : Dangdut Campursari

Lirik SARTI (Sarangan - Maospati) - Didi Kempot


Godong garing cemoro tlogo Sarangan
Ngelingke wong sing lali katresnan
Montang manting suwene meh sewulan
Ngubengi kutho Magetan

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku tenanan mbok sepelekke

Lampu bangjo neng terminal Maospati
Kenalku naliko kuwi
Jare sayang jebule kowe ngapusi
Ninggal aku mbuh neng ngendi

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku tenanan mbok sepelekke

INTRO

Neng kursi nomer siji
Bis parang mas sing nyekseni
Lungguh jejer wayah sore ngancik wengi

Maospati Sarangan
Dalan sing dadi kenangan
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Godong garing cemoro tlogo Sarangan
Ngelingke wong sing lali katresnan
Montang manting suwene meh sewulan
Ngubengi kutho Magetan

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku tenanan mbok sepelekke

Sarti... Sarti...
Sarangan Maospati

INTRO

Lampu bangjo neng terminal Maospati
Kenalku naliko kuwi
Jare sayang jebule kowe ngapusi
Ninggal aku mbuh neng ngendi

Koyo ngene rasane
Dadi wong lanang kere
Tresnaku tenanan mbok sepelekke

INTRO

Neng kursi nomer siji
Bis parang mas sing nyekseni
Lungguh jejer wayah sore ngancik wengi

Maospati Sarangan
Dalan sing dadi kenangan
Nganti seprene neng ati tansah kelingan

Dalan gedhe Maospati Sarangan